Wie zijn wij?

Wij van de ‘SKIMI’ richten ons op een veiligere betaalomgeving voor iedereen die pint. Wij zijn 7 eerste jaars studenten van de opleiding Commerciële Economie op het NHL Stenden in Leeuwarden en wij willen iets doen tegen skimmen. Wij vinden het belangrijk dat onze klant weer met een gerust hart over straat kan zonder bang te zijn om te worden opgelicht.

Het ontstaan van ons bedrijf

Wij zijn tot stand gekomen door een schoolopdracht. Er is veel onderzoek gedaan op het gebied van veiligheid. Uit deze onderzoeken kwam al snel naar voren dat de financiële veiligheid een grote rol speelt en dat hier nog niet veel aandacht voor is. Contactloos skimmen is door de ontwikkelingen in de technologie een relatief nieuwe vorm van oplichten wat nog niet erg wordt aangekaart. Om deze vorm van oplichten tegen te gaan brengen wij een anti skimming pasje op de markt.

Wat vinden wij belangrijk ?

Ten eerste vinden wij als bedrijf de service om het product heen erg belangrijk. Wij willen ervoor zorgen dat je precies weet hoe de pas in zijn werk gaat, zodat je volledig beveiligd bent tegen contactloos oplichten. Ten tweede staan wij als bedrijf staan ook voor persoonlijk contact. We willen veel op beurzen gaan staan om ons product te promoten. Op deze manier kunnen wij makkelijk in contact komen met jou als klant. Kortom wij van de ‘SKIMI’ willen ervoor zorgen dat er een veiligere betaalomgeving wordt gecreëerd waarin contactloos skimmen uiteindelijk geen rol meer speelt.