Wat is skimmen?

Skimmen is het nieuwe zakkenrollen, voorheen werd je portemonnee stiekem uit je broekzak getrokken en wanneer je dit voelde kon je diegene stoppen. Wanneer je geskimd wordt, gaat er iemand met een scanner langs je broekzak en kan diegene onopgemerkt 25 euro van je bankpas of creditcard halen. Daarnaast heeft diegene niet alleen je geld, maar ook al je bankgegevens en andere privé informatie. Dit klusje is binnen een seconde gepiept en hierdoor is het een groot probleem aan het worden.

Onze oplossing tegen skimmen!

Helaas gebeurt dit steeds meer in winkelcentra, evenementen, etc. Gelukkig zijn hier oplossingen voor! Het signaal van het skimming apparaat blokkeren van je pinpas is voldoende om nooit meer geskimd te worden.
Hoe kan je dit doen? Je portemonnee inwikkelen met aluminiumfolie kan, maar is praktisch gezien erg onhandig. De ‘SKIMI’ pas is hiervoor een handige en ook erg gemakkelijke oplossing, je steekt gewoonweg de pas tussen de andere pasjes die je in de portemonnee hebt zitten, en dat is het.

Hoe werkt onze skimming blocker, de ‘SKIMI’

De ‘SKIMI pas zendt een stoor signaal rondom je portemonnee waardoor de scan functie niet meer werkt wanneer een skimming apparaat in contact komt.
De pas beschermt de bankpassen in dezelfde rij van je portemonnee, rondom de ‘SKIMI’ zit een slijtvaste folie waarmee de frequentie van kaartlezers verstoord wordt.

Voordelen van de ‘SKIMI’?

  • Éénmalige investering in je eigen financiële veiligheid.
  • Makkelijk in gebruik, één keer in je portemonnee doen en klaar.
  • Door de bescherming folie is de pas slijtvast.

Bestel jouw ‘SKIMI’ hier!